Eden Springs Latvija - 15 gadu jubileja

Šī gada 13.janvārī Eden Spring Latvija svin savu 15.dzimšanas dienu. Par to arī šī bloga pats pirmais raksts
Par Eden

Nevienam nav noslēpums un pastāv arī pierādījumi, ka jebkura uzņēmuma sasniegumi ir tieši saistīti ar tā darbinieku labsajūtu un veselību. Lielākā daļa uzņēmumu, kuri darbavietās ieviesuši veselības programmu, apliecina faktu, ka darbinieku labsajūta ietekmē biznesu un tā finansiālos rezultātus.
Svaiga un tīra dzeramā ūdens un kvalitatīvas, aromātiskas kafijas piedāvājums uzņēmuma darbiniekiem par brīvu ir viens no efektīvākajiem izmaksu veidiem, lai uzlabotu labsajūtu darbavietā.

Eden Springs ir vadošais ūdens un kafijas piegādātājs uz darbavietām Eiropā, piedāvājot kompleksus pakalpojumus, lai apmierinātu gan lielu, gan mazu uzņēmumu un organizāciju vajadzības pēc ūdens un kafijas. Šogad Eden Springs Latvija svin savu 15.gadadienu, kopš darbības uzsākšanas Latvijā!

Eden Springs piedāvātie risinājumi ietver plašu piedāvājumu klāstu: dzeramo ūdeni dažāda izmēra pudelēs, ūdens dzesētājus un to apkopi, kā arī karsto dzērienu risinājumus, tostarp kafijas automātus, augstas kvalitātes kafiju, tēju un citus piederumus. Eden piegādā vairāk nekā 730 miljonus litru ūdens saviem klientiem katru gadu - tas nozīmē 60 tases sekundē! Šobrīd Eden Springs piedāvā savus pakalpojumus jau 18 Eiropas valstīs un vairāk kā 800,000 uzņēmumos un mājsaimniecībās. Eden Springs Latvija piedāvā uzstādīt un apkalpot dzeramā ūdens (un kafijas?) aparātus visā Latvijā.

Kopš 2016. gada Eden Springs ietilpst Cott korporācijā, kas ir daudznozaru dzērienu ražošanas uzņēmums ar apjoma ziņā vislielāko nacionālā tirgus daļu Ziemeļamerikā un Eiropā mājsaimniecību un biroju patēriņam paredzēta pudelēs iepildīta ūdens piegādes nozarē, līderis tradicionālas kafijas grauzdēšanā un ledus tējas maisījumu pagatavošanā ASV pārtikas nozares vajadzībām un viens no pasaules lielākajiem dzērienu ražotājiem pēc mazumtirgotāju, zīmolu īpašnieku un izplatītāju pasūtījuma.

Cott nodrošina piegādes vairāk nekā 2,3 miljoniem klientu vai piegādes punktu visā Ziemeļamerikā un Eiropā, un to ļauj īstenot stratēģiski izveidots pārdošanas un izplatīšanas filiāļu un tirdzniecības vietu tīkls, kā arī vairumtirgotāji un izplatītāji. Tas nodrošina grupas spēju efektīvi apkalpot dzīvojamās ēkas, uzņēmumus, restorānu ķēdes, viesnīcas, mazus un lielus mazumtirgotājus un veselības aprūpes iestādes.
Papildus informāciju varat atrast vietnē www.cott.com.

Eden Springs, tāpat kā daudzi progresīvi uzņēmumi, rūpējas par apkārtējo vidi, samazinot un uzlabojot ietekmi uz to dažādos veidos.

Eden Springs strādā, lai samazinātu CO2 izmešus, ko sauc par oglekļa izmešu ietekmi (carbon footprint) uz apkārtējo vidi daudzās valstīs, kur apkalpojam klientus. Tas nozīmē gan CO2 mērījumus, gan jaunu procesu izstrādi ar mērķi tos samazināt, koncentrējoties uz transportu, iekārtām un materiālu atkārtotu izmantošanu. Papildus tam, mēs:

  • samazinām transportēšanas nepieciešamību, uzlabojot piegādes maršrutu un regularitātes rādītājus;

  • samazinām kopējo enerģijas patēriņu, piedāvājot klientiem Energy Star sertificētu ūdens dzesētāju un kafijas automātu izvēli;

  • samazinām plastikāta materiālu patēriņu, atkārtoti lietojot ūdens pudeles vismaz 50 reizes, pirms otrreizējas pārstrādes;

  • nodrošinām godīgā ceļā iegūtas kafijas tirdzniecību un kafijas krūzīšu, kas bioloģiski sadalās, iegādes iespējas;

  • nepārtraukti meklējam veidus, kā varam kļūt videi draudzīgāki un iedvesmojam citus, piemēram, mudinot klientus atkārtoti pārstrādāt iepakojumu vai izmantot elektroniskus rēķinus, lai samazinātu papīra patēriņu.

Eden ūdens ir pazemes ūdens, kas iegūts no 70 metru dziļumā esoša avota ekoloģiski tīrajā Baltezera Gaujas apvidū. Eden ūdens mineralizācija ir 386 mg uz litru, kas norāda to, ka tas ir zemas mineralizācijas ūdens, iekļaujoties WHO ieteiktajās robežās 250mg-500 mg uz litru.

Eden ūdens ir ļoti mīksts, tā cietība atbilst otrajam līmenim, padarot to par atsvaidzinošu un patīkamu dzērienu. Eden ūdenim ir stabils mikrobioloģiskais sastāvs visos 4 gadalaikos. Eden ūdens tiek testēts un kontrolēts visos 8 posmos - no brīža, kad tas tiek iegūts no avota līdz brīdim, kad tiek pildīts pudelē un ikdienā veiktie reģistri tiek saglabāti 6 gadus. Ūdens kvalitāte tiek pārbaudīta katru dienu 3 reizes Eden Springs laboratorijā Ādažos. Eden produkcijai ir sava akreditēta mikrobioloģiskā laboratorija. Kvalitātes sertifikāts ir katrai fabrikā ražotajai ūdens partijai.

Eden piedāvā arī dažādus kafijas risinājumus, sākot ar dažām latte vai espresso tasēm, ja jums ir neliels birojs vai vēlaties kafiju baudīt mājās un beidzot ar risinājumiem lielu organizāciju birojiem un filiāļu tīklam. Mūsu piedāvāto produkciju ir ražojuši pasaules vadošie zīmoli, kuriem uzticas pircēji visā pasaulē, tostarp Lazazza un Alfredo. Piedāvājam nomā dažādu ražotāju pupiņu un kapsulu kafijas automātus. Lai pasūtot ūdeni vai kafiju, jums nekas nepietrūktu, Eden piedāvā arī nepieciešamos papildproduktus un aksesuārus – plastmasas vai kartona glāzes, maisāmos kociņus, cukuru, pienu, sīrupus un daudz ko citu ērtai un patīkamai kafijas, tējas vai ūdens baudīšanai.

Papildus informāciju un preču klāstu varat apskatīt mūsu mājas lapā www.edensprings.lv vai uzzināt interesējošo informāciju, zvanot pa bezmaksas tālruni 800 81 81!