Eden Springs saņem Zaļās karotītes sertifikātu

Par Eden

Ar prieku paziņojam, ka Eden Springs Latvia ražotais un pārdotais ūdens – gan dzeramais ūdens „Eden”, gan avota ūdens „Eden” ar šī gada 26.aprīli  ir ieguvuši Zaļās karotītes sertifikātu kā vēl vienu apliecinājumu mūsu ūdens kvalitātei un atbilstībai augstiem standartiem.

Nacionālās pārtikas kvalitātes shēmas norāde “Kvalitatīvs produkts” ir kvalitātes zīme, kas apliecina produkta augsto kvalitāti. Tie ir ražoti Latvijā, nesatur ĢMO un sintētiskās krāsvielas. Zaļo karotīti piešķir produktiem, kuri atbilst paaugstinātas kvalitātes kritērijiem un 75% no produktu ražošanā izmantotajām izejvielām iegūtas vienā Eiropas Savienības dalībvalstī vai reģionā, kas shēmas norādē minēta kā izcelsmes valsts vai reģions, piemēram, Latvija. Šobrīd Zaļās un Bordo karotītes logotips atrodams uz aptuveni 650 dažādiem Latvijā ražotiem produktiem. Šie produkti atbilst visām NPKS prasībām, kuras ir augstākas nekā Eiropas Savienības un Latvijas Republikās normatīvajos aktos noteiktās. Produkti nesatur ĢMO un sintētiskās krāsvielas, kā arī regulāri tiek pārbaudīti.

Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas (LPUF) veiktā aptauja par pārtikas kvalitātes zīmēm Latvijā rāda, ka pārtikas kvalitātes zīmēm uzmanību pievērš 75% patērētāju. Latvijas iedzīvotāju vidū atpazīstamākās kvalitātes zīmes ir Zaļā un Bordo karotīte – Zaļo karotīti atpazīst 90% patērētāju, bet Bordo karotīti – 54%. 

“Kvalitātes zīmes patērētājiem faktiski kalpo kā zināms ceļvedis veikalu produktu plauktos, jo tās var sniegt atbildes uz dažādiem patērētāju jautājumiem – kur produkts ražots, no kādām izejvielām u.c. Prieks, ka tieši nacionālās pārtikas kvalitātes zīmes (Zaļā un Bordo karotīte), kurām ir stingri kvalitātes kritēriji un regulāra PVD uzraudzība, ir tās, kas patērētājiem vislabāk signalizē, ka produkts ir kvalitatīvs un ražots Latvijā,” saka LPUF padomes priekšsēdētāja Ināra Šure.

Eden Springs Latvia ūdens tiek iegūts no pazemes ūdens avota „Crystal” Ādažu novadā, kas ir slēgts un pilnībā pasargāts no apkārtējās vides ietekmes. Eden Springs kvalificēti un apmācīti tehniķi veic regulāras un striktas dzeramā ūdens pārbaudes ik dienu. Mūsu iemontētajiem ūdens dzesētājiem, kas ņem ūdeni no ūdensvada, mēs izmantojam augstas kvalitātes filtrus no vadošajiem ūdens filtru partneriem - 3M un Brita.

Mūsu ūdens avoti tiek rūpīgi pasargāti no jebkāda veida piesārņojumiem. Mēs izmantojam augsta standarta HACCP metodoloģijas ūdens ieguvē, lai nodrošinātu ka mūsu fasētais ūdens pudelēs ir 100% drošs.

Eden arī turpmāk nodrošinās saviem klientiem kvalitatīvu un garšīgu ūdeni, kas ir tik nepieciešams katra cilvēka veselībai un labsajūtai. Tagad, pārfrāzējot Zaļās karotītes saukli, varam teikt: Dzer „ar karotīti”!